Профорієнтаційні заходи в одеських ліцеях

1Університет Ушинського продовжує своє знайомство з абітурієнтами!Впродовж тижня відбулися профорієнтаційні зустрічі зі старшокласниками Одеських ліцеїв «Надія», №16, №28, №81.

01

2

Проректор з міжнародної, соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Андрій Начев провів зустріч з учнями, де представив університет, розповів про його факультети, спеціальності та освітньо-професійні програми.
3

4

Крім того, начальник відділу професійних та суспільних комунікацій Наталія Сулім та голова студентського самоврядування Катерина Козій познайомили майбутніх абітурієнтів з позанавчальними активностями в університеті та програмами академічної мобільності.


5

6

7
Також, під час зустрічі було проведено психогеометричний тест для визначення особистісних рис та особливостей поведінки учнів, які можуть вплинути на вибір майбутньої професії.


8

9
Також, в межах зустрічі між Одеським ліцеєм №16 та університетом було підписано договір про співпрацю. Метою цього договору є підвищення якості підготовки фахівців шляхом раннього відбору здобувачів освіти, ознайомлення їх з майбутніми спеціальностями та освітніми програмами, а також сприяння поглибленому вивченню прикладних та фундаментальних дисциплін.


10

11

Ми висловлюємо щиру подяку за запрошення, гостинний прийом та можливість поспілкуватися з майбутніми абітурієнтами усім колективам Одеських ліцеїв «Надія», №16, №28, №81.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/