Профорієнтаційна зустріч в Одеському ліцеї № 24.

11 березня 2024 року відбулася профорієнтаційна зустріч зі старшокласниками Одеського ліцею №24.

2
Зустріч провели начальник відділу професійних та суспільних комунікацій Наталія Сулім, яка розповіла учням про університет, ознайомила їх з факультетами, спеціальностями та освітньо-професійними програмами.

3

4
Голова студентського самоврядування Катерина Козій ознайомили майбутніх абітурієнтів з позанавчальною діяльністю університету та з програмами академічної мобільності студентів та можливістю здобувати практичні навички в закордонних університетах-партнерах.
5
Також, в межах зустрічі, було проведено психогеометричний тест на дослідження особистості та визначення основних, домінуючих рис характеру та особливостей поведінки, що стануть ключовими у виборі майбутньої професії.
6
Дякуємо за запрошення, теплий прийом та можливість поспілкуватися з майбутніми вступниками усьому колективу Одеському ліцею" №24.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/