Профорієнтація в Одеських ліцеях №4 та № 53

0129 лютого представники Університету Ушинського завітали з профорієнтаційним заходом до Одеського ліцею №4 та №53.

1
Проректор з міжнародної, соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Андрій Начев розповів учням про університет, ознайомив їх з факультетами, спеціальностями та освітньо-професійними програмами.
2
Про позанавчальну діяльність університету розповіла голова студентського самоврядування Катерина Козій, ознайомивши учнів з науковою, культурно-масовою, спортивною та волонтерською роботою наших здобувачів освіти.
3
Окрім цього, начальник відділу професійних та суспільних комунікацій Наталія Сулім ознайомила майбутніх абітурієнтів з програмами академічної мобільності студентів та можливість здобувати практичні навички в закордонних університетах-партнерах.
4
В межах зустрічі, було проведено психогеометричний тест на дослідження особистості та визначення основних, домінуючих рис характеру та особливостей поведінки, що стануть ключовими у виборі майбутньої професії.
5
Дякуємо за запрошення, теплий прийом та можливість поспілкуватися з майбутніми вступниками усьому колективу Одеського ліцею №4 та № 53.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/