У межах міжнародного проєкту проведено освітній семінар з методу «Картографія конфлікту»

Медіатори стран учасників проектуНа базі Бюро медіації при Центрі медичної та психологічної реабілітації Університету Ушинського з 25.02.2021 року реалізується міжнародний проєкт «Розвиток інформаційних форматів для поширення медіації» Німецької служби академічних обмінів (Deutscher Akademischer Austauschdienst, DAAD).

Команда медіаторів Одеського регіону, яка представлена викладачами Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського», 22.04.2021 року провела освітній семінар для учасників проєкту, зокрема з Німеччини, Молдови, Киргизстану, Азербайджану.

Медіатори університету запропонували іноземним партнерам метод «картографія конфлікту» в онлайн-версії із застуванням інформаційних технологій Padlet. Про особливості використання цього методу розповіли доцент кафедри загальної та диференціальної психології І. В. Бринза і професор кафедри освітнього менеджменту та публічного управління Н. М. Черненко.

Наприкінці зустрічі партнерами проєкту були високо оцінені організація та майстерність медіаторів Університету Ушинського й ухвалено рішення щодо представлення методу «картографія конфлікту» у публікації в методичному збірнику з медіації за стандартами Гамбурзької школи медіації (Німеччина).

 

© 2017 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/