Колектив працівників центру Медіації, супервізії та коучингу Університету Ушинського прийняли участь у інформаційній сесії у онлайн-форматі Швейцарія/Женева

Image02Колектив працівників центру Медіації, супервізії та коучингу Університету Ушинського на чолі з проректором з наукової роботи, Ганною Музиченко, прийняли участь у інформаційній сесії, яка відбулася 27 січня 2022 року у онлайн-форматі Швейцарія/Женева. Сесію організували та провели декілька міжнародних інституцій, серед яких: Хаб KIX (Обмін знаннями та інноваціями), GPE (Глобального партнерства з освіти), EAP (Європа Азія Тихоокеанський регіон), NORRAG (Мережа з міжнародної політики та співробітництва в галузі освіти та професійної підготовки), асоційованою програмою Інституту міжнародних досліджень та досліджень у галузі розвитку (IHEID), Женева, Швейцарія. На сесії були представники 21 країни світу.

Метою даного заходу стало залучення партнерів 21 країни до обговорення можливості прийняття участі у Гранті в секторі політики освіти для вирішення проблем, пов’язаних з якістю освіти та реалізацію інноваційних рішень з розрахунком регіональної співпраці з іншими країнами світу.

Присутність працівників Центру на даній сесії була обумовлена тим, що з 2021 року NORRAG обрав нас регіональним партнером з навчання Хаб KIX EAP (підписано договір про співпрацю).

З вітальним словом сесію відкрила керівник Хаба KIX EAP (GPE) Gita Stener-Khamsi, яка розповіла про можливості участі у грантовому проекті та особливостях міжнародного партнерства. Далі Julia Levin, координаторка Хаба KIX EAP (GPE), надала інформацію про заповнення форми заяви на Грант і співробітник Jose Luis Canelhas прояснив, яку допомогу може отримати кожна країна учасниця Гранту щодо пошуку міжнародних партнерів у виконанні проекту.

На завершені сесії кожний учасник мав можливість отримати відповідь на своє запитання, а також була надана пропозиція щодо створення дошки «оголошення Ідей» для пошуку міжнародного партнерства та залучення інституцій до співпраці.

 

© 2017 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

slot pragmatic playslot gates of olympusslot onlinertp slot pg softslot starlight princessstarlight princessakun vip sugar rushslot pg softslot money rollslot server filipinaslot mahjong winstrik slot server luartrik maxwin power of thor megawayscara tembus 20 parlay bolartp mahjong ways naga hitambocoran terbaru rtp slotpola gacor wild bounty showdownpola gacor twilight princessscatter hitam mahjong waysslot habaneroasiaklub https://oicc.org/slot-pragmatic-play/ https://oicc.org/slot-gates-of-olympus/ https://www.martiplast.com/slot-online/ https://www.martiplast.com/rtp-slot-pg-soft/ https://www.martiplast.com/slot-starlight-princess/ https://www.iliade-ingenierie.com/starlight-princess/ https://www.martiplast.com/akun-vip-sugar-rush/ https://oicc.org/slot-pg-soft/ https://oicc.org/slot-money-roll/ https://www.itinova.org/assets/slot-server-filipina/ https://kavlingnazra.com/slot-mahjong-wins/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/