Відбулася супервізійна сесія, яка була присвячена обговоренню досвіду викладачів Університету Ушинського

1У рамках плану роботи Центру медіації, супервізії та коучингу Університету Ушинського з 23 по 28 січня відбулася супервізійна сесія, яка була присвячення обговоренню досвіду викладачів університету (Ірини Бринзи, Тетяни Ульяновій, Оксани Оріщенко, Ірини Пивоварчик, Катерини Коваль), які брали участь у проведенні супервізії для вчителів, що забезпечують здобуття учнями 1-4 класів загальної середньої освіти в Одеський області. Всього у супервізійної роботі було охоплено колективи 28 шкіл Одеського, Ренійського, Южненського, Роздільнянського районів Одеської області. Супервізія проводилася наприкінці 2021 року у декілька форматах: груповий, командний та індивідуальний.

Супервізійну сесію проводили члени Української спілки супервізорів та коучингу Ольга Федорець та Вікторія Слюсаренко.

На зустрічі супервізори Центру обговорили власний досвід проведення педагогічної супервізії в закладах освіти, поділилися своїми проблемами, здобутками які виникли у ході роботи з професійними труднощами учителів навчальної школи.

Супервізор Ольга Федорець запропонувала знайомство з авторським посібником який вміщує програму професійного зростання та емоційної підтримки учителів. Цей навчальний курс спрямовано для викладачів загальноосвітніх шкіл для протидії та запобіганню емоційному вигоранню в освітньому процесі, набуття базових навичок і знань, які допомагають долати стрес на робочому місці. У посібнику надано практичні рекомендації педагогам (адміністраціям шкіл) і тренерам для навчання педагогічних працівників, зокрема, як протидіяти емоційному вигоранню в навчальному процесі, підтримувати одне одного та сприяти професійному зростанню. Крім цього, супервізор Ольга відпрацювала з групою університетських супервізорів нові вправи та методи які є дієвими у роботі з труднощами вчителів.

Супервізор Вікторія Слюсаренко запропонувала супервізійну роботу з кейсами які підготували супервізори Центру. Робота над кожним кейсом надала можливості учасникам сесії попрацювати над тими труднощами з якими вони стикнулися при наданні освітньої послуги - проведення супервізії з учителями шкіл.

 

© 2017 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

slot pragmatic playslot gates of olympusslot onlinertp slot pg softslot starlight princessstarlight princessakun vip sugar rushslot pg softslot money rollslot server filipinaslot mahjong winstrik slot server luartrik maxwin power of thor megawayscara tembus 20 parlay bolartp mahjong ways naga hitambocoran terbaru rtp slotpola gacor wild bounty showdownpola gacor twilight princessscatter hitam mahjong waysslot habaneroasiaklub https://oicc.org/slot-pragmatic-play/ https://oicc.org/slot-gates-of-olympus/ https://www.martiplast.com/slot-online/ https://www.martiplast.com/rtp-slot-pg-soft/ https://www.martiplast.com/slot-starlight-princess/ https://www.iliade-ingenierie.com/starlight-princess/ https://www.martiplast.com/akun-vip-sugar-rush/ https://oicc.org/slot-pg-soft/ https://oicc.org/slot-money-roll/ https://www.itinova.org/assets/slot-server-filipina/ https://kavlingnazra.com/slot-mahjong-wins/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/