Гостьова онлайн-лекція «Китай: минуле, сьогодення та майбутнє»

119 червня 2023 року кандидат психологічних наук, заступник начальника міжнародного відділу Харбінського інженерного університету пан Дін Сін провів відкриту онлайн-лекцію «Китай: минуле, сьогодення та майбутнє» для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальностей 011 Освітні, педагогічні науки, 015 Професійна освіта. До цієї події також долучилися науково-педагогічні працівники кафедри педагогіки.
Лектор з китайського університету-партнеру презентував цікавий матеріал про проблеми економічного й соціально-інфраструктурного розвитку Китаю та шляхи їх подолання, перспективи розвитку інтеграційних процесів у логістичній системі Китаю, аналіз та сучасний стан логічної системи України та Китаю. По завершенню лекції було представлено перспективні шляхи євроінтеграції логістичних систем. Також були запропоновані можливості міжнародної мобільності для здобувачів і викладачів.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/