Звітування аспірантів спеціальностей 011 Освітні, педагогічні науки і 015 Професійна освіта за 2022–2023 н.р.

122 червня 2023 р. на розширеному засіданні кафедри педагогіки відбулось щорічне звітування здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії спеціальностей 011 Освітні, педагогічні науки і 015 Професійна освіта. Також для здобувачів, які вступили до аспірантури весною цього року, були затверджені теми дисертаційних досліджень і індивідуальні навчальні і наукові плани.
Аспіранти презентували звіти про виконання освітньої та наукової складових програми підготовки доктора філософії, власні наукові результати за тематикою досліджень, навчальні здобутки, участь у роботі наукових конференцій, публікації.. Аспіранти ІV року навчання прозвітували про ступінь готовності дисертації та наявність публікацій згідно до вимог.
Наукові керівники проф. Попова О. В., доц. Галіцан О. А., доц. Бартєнєва І. О. позитивно відзначили навчально-наукову роботу аспірантів протягом звітного періоду та розповіли про перспективи подальшої діяльності. Гаранти ОНП проф. Койчева Т. І. і проф. Осипова Т. Ю. наголосили на можливості аспірантів брати участь у зовнішній та внутрішній академічній мобільності, науково-педагогічних стажуваннях та публікуванні результатів власних досліджень у наукометричних виданнях, надали здобувачам рекомендації та поради із вдосконалення дослідницької роботи. Завідувач кафедри педагогіки проф. Княжева І. А. звернула увагу на вимоги для захисту дисертаційного дослідження та створення разових спеціалізованих учених рад.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/