Участь аспірантів кафедри педагогіки в інформаційно-комунікаційному заході

1Аспіранти кафедри педагогіки 23 листопада 2023 року взяли участь в інформаційно-комунікаційному заході з метою підвищення рівня обізнаності щодо формування та дотримання культури доброчесності в Університеті Ушинського. Керівник Уповноваженого підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції Сергій Деревянкін наголосив на необхідності дотримання норм антикорупційного законодавства всіма учасниками освітнього процесу, про можливі канали повідомлень про факти недоброчесності в університеті, а також про види відповідальності за порушення вимог антикорупційного законодавства та нормативних документів Університету Ушинського. Голова Групи сприяння академічній доброчесності, в.о. директорки університетської бібліотеки Оксана Максим закцентувала увагу аспірантів на вимогах академічної доброчесності, зокрема тих, що стосуються якості та самостійності виконання всіх навчальних завдань, написання наукових статей та дисертаційних досліджень, а також анонсувала заходи з питань оформлення джерел, правил цитування тощо, які проводитиме бібліотека в грудні поточного року.
Аспіранти спеціальностей 011 Освітні, педагогічні науки і 015 Професійна освіта вирішили доєднатися до підписання Декларації доброчесності члена академічної спільноти університету.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/