Участь аспірантів кафедри педагогіки у вебінарі «запобігання та протидія академічному плагіаті при написанні наукових робіт»

11 листопада 2023 року аспіранти кафедри педагогіки взяли участь у вебінарі «Запобігання та протидія академічному плагіату при написанні наукових робіт», який був проведений бібліотекою Університету Ушинського для студентів навчально-наукового інституту природничо-математичних наук, інформатики та менеджменту.Спікером виступила в. о. директора бібліотеки Оксана Максим.
Здобувачів ознайомили зі звітом подібності технічної перевірки системою Strikeplagiarism, особливостями індивідуальної перевірки, інтерпретацією звіту подібності. Також слухачі отримали практичні поради щодо запобігання академічному плагіату.
Здобувачі вищої освіти і викладачі мали змогу задати питання та долучитися до обговорення проблемних ситуацій, які виникають під час перевірки наукових робіт на ознаки плагіату, а також актуалізували шляхи запобігання і протидії академічному плагіату.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/