В Університеті Ушинського відбулось засідання лабораторії кафедри педагогіки «Професійна освіта»

115 лютого 2021 року в Університеті Ушинського відбулось засідання лабораторії кафедри педагогіки «Професійна освіта». Учасники обговорили значення інформаційно-ресурсної підтримки наукової діяльності аспірантів та молодих учених в Університеті Ушинського.

За ініціативою гаранта ОНП «Професійна освіта», доктора педагогічних наук, професора Т. Ю. Осипова, на засідання були запршені аспіранти спеціальності 015 «Професійна освіта» та керівник Бібліотеки Університету Ушинського, кандидат педагогічних наук, Валентина Василівна Візнюк.

Засідання було присвячено алгоритмам роботи в електронному каталозі та електронних архівах (репозитарії) університетської лабораторії.

Жвава дискусія торкнулась значення всесвітня мережа Інтернет дає можливість зробити доступними результати наукової роботи вчених з різних галузей науки у сучасному інформаційному полі всім, всюди та повсякчас. Бібліотеки вишів, як і всі бібліотеки світу, відкривають свої каталоги та інші ресурси для вільного користування усім зацікавленим.

Учасники засідання дійшли згоди проводити зустрічі з фахівцями бібліотеки регулярно.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/