Лекція-диспут викладача з Республіки Кореї

14 квітня 2023 року для аспірантів спеціальностей 011 Освітні, педагогічні науки і 015 Професійна освіта було організовано гостьову лекцію-дискусію з теми «Особливості системи освіти в Південній Кореї» з представником Інституту навчання корейської мови Сеульського національного університету Антоніною Пак.До зустрічі крім здобувачів освіти доєдналися викладачі кафедри педагогіки і наукові керівники аспірантів. Зі вступним словом до учасників зустрічі звернулася гарант ОНП «Освітні, педагогічні науки» професор Тетяна Койчева.
Антоніна Пак під час лекції розповіла учасникам зустрічі про історію зародження закладів освіти в Кореї та динаміку розвитку системи освіти. Лекція викликала жвавий інтерес. Особливу зацікавленість у здобувачів освіти викликала дискусія щодо можливостей академічної мобільності до корейських університетів. Лекція-дискусія відбулася у творчій і дружній атмосфері.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/