Аспіранти спеціальностей 011 і 015 завершили науково-педагогічну практику

1Відповідно до навчального плану аспіранти другого року навчання спеціальностей 011 Освітні, педагогічні науки і 015 Професійна освіта завершили науково-педагогічну практику, яка тривала з 20 березня по 7 квітня 2023 року.
Здобувач третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти Денис Кібіч у Фейсбуці поділився своїми враженнями від проходження практики в Університеті Ушинського: «Сучасна лекція – це посвячення слухачів у процес сумісної наукової роботи. 29 березня радий був провести лекцію студентам Університету Ушинського, зі спеціальності 014 (фізичне виховання), 4 група. Дуже розумні і талановиті студенти! Разом розібрали такі питання: Освіта в Україні; загальна середня освіта; Нова українська школа – довготермінова реформа освітньої галузі; безпечне освітнє середовище в умовах воєнного стану; укриття в школах; техніка безпеки у школі. Бажаю здобувачам успішного шляху і подолання всіх страхів, труднощів і перешкод!». Д. Кібіч подякував свого наукового керівника, професора Тетяну Койчеву за поради і підтримку.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/