Гостьова лекція викладача кафедри класичної філології університету Бар-Ілан (Ізраїль) доктора Хави-Брохи Корзакової

17 листопада 2023 р. відбулася гостьова лекція викладача кафедри класичної філології університету Бар-Ілан (Ізраїль) доктора Хави-Брохи Корзакової на тему «Зв'язок між біблейською та гомерівською археологією (сучасний стан питання)». В ході лекції були розглянуті актуальні проблеми біблейської  та гомерівської археології.

Присутні мали змогу дізнатися, як співвідносяться сучасні методи археологічного дослідження та стародавні тексти, отримати інформацію про археологічні свідоцтва різних епох історії єврейського народу від Виходу до Другого Храму, та на конкретних історичних та археологічних матеріалах могли створити уявлення про те, які саме описані в Біблії події можна вважати реальними  історичними фактами. Також були розглянуті аспекти зв’язку між давньогрецькою та давньоєврейською культурами, зокрема окремі близькосхідні мотиви у давньогрецькій міфології.

Гостьову лекцію відвідали аспіранти, магістри, бакалаври та викладачі історико-філологічного факультету. Захід пройшов у дружній теплій атмосфері, лекція викликала жваве обговорення. Дякуємо доктору Х.-Б. Корзаковій за можливість долучитися до сучасних розробок зарубіжних колег!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/