Козацький цвинтар селища Ільїнка Одеського району.

447 жовтня співробітник Археологічної лабораторії Університету, асистент кафедри історії України Владислав Водько та здобувач вищої освіти І курсу історико-філологічного факультету Максим Лукинюк відвідали козацький цвинтар селища Ільїнка Одеського району. Більша частина козацьких хрестів зараз знаходиться в густих хащах. Приблизно четверту частину цих пам'яток позаминулого століття місцеві жителі очистили від рослинності та тримають в доглянутому стані.
Дослідження спадку козацької культури на Одещині є дуже актуальним в наш час. Максим Лукинюк присвятив цьому кладовищу дослідження, зроблене в рамках Малої академії наук та сподівається і надалі продовжити робити наукові розвідки з історії цього об'єкту та інших пам’яток історії та археології в околицях с. Ільїнка.
Приємним бонусом подорожу було споглядання мальовничого краєвиду Куяльницького лиману з пагорбів Ільїнки!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/