Вшанування пам’яті жертв Голодомору.

128 листопада 2023 р. для здобувачів вищої освіти історико-філологічного факультету денної та заочної форм навчання було організовано захід - конференцію на вшанування пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 та штучних масових голодів 1921-1922 та 1946-1947 рр. «Пам'ятаємо. Переможемо». Конференція пройшла в онлайн форматі.
З інформаційною промовою виступила професорка кафедри історії України Діанова Наталія Миколаївна, яка підкреслила, що впродовж тривалого часу радянський злочин зі знищення мільйонів людей і руйнування їх національної та колективної свідомості залишався маловідомим навіть там, де відбувалися ці події. Головним архівом Голодомору стала людська пам’ять. Але з часом усі голоси постраждалих від Голодомору мають бути почутими. Сьогодні в Україні ведеться єдиний реєстр жертв Голодомору. Голодомор визнали геноцидом 17 держав. Правда про Голодомор, пам’ять про ці події і засудження усіх винуватців у злочинах проти людства зможуть запобігти подібній трагедії у майбутньому.
Студенти активно брали участь в обговоренні, захід завершили хвилиною мовчання.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/