Гостьова лекція «Боротьба за Київський престол після смерті князя Володимира Святославовича: загадка смерті Бориса і Гліба».

616 квітня 2024 року відбулася гостьова лекція «Боротьба за Київський престол після смерті князя Володимира Святославовича: загадка смерті Бориса і Гліба». Спікер - український філософ, письменник та публіцист, доктор філософії, професор Національного університету «Острозька академія» Петро Кралюк. Гостьова лекція була проведена на запрошення Гаранта ОНП «032 Історія та археологія» ректора ДЗ «Університет Ушинського», доктора історичних наук, професора Андрія Красножона і зібрала аспірантів, студентів – істориків і філологів та викладачів Університету Ушинського. Зустріч відбулася у змішаному форматі, тому можливість доєднатися мали усі бажаючи.
Лектор доповів результати власного дослідження дискусійної проблеми боротьби за Київський престол та додав багато нової цікавої інформації щодо постатей Бориса та Гліба. Новий неоднозначний погляд на розглянуті проблеми викликав багато запитань у аудиторії та сприяв виникненню жвавої дискусії.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/