I Міжнародні меморіальні читання з нагоди 75-річчя з дня народження професора А. О. Добролюбського

mem_chit18 квітня 2024 року на базі кафедри історії України Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»  відбулися І міжнародні Меморіальні читання з нагоди 75-річчя  з дня народження відомого археолога та історика, професора Андрія  Олеговича Добролюбського.

Творче життя Андрія Олеговича Добролюбського було надзвичайно плідним – ним опубліковано понад 300 праць з античної та середньовічної археології та історії Північного Причорномор’я, теорії та методики археології.

Захід зібрав провідних вчених з Києва, Одеси, Харкова, Запоріжжя, Миколаєва, Ізмаїлу та Молдови.  В роботі конференції прийняли участь здобувачі освіти  історико-філологічного факультету ДЗ «Університет Ушинського».

У виступах на пленарному засіданні колеги та друзі Андрія Олеговича поділилися спогадами про творчий шлях вченого та передали вітання від імені дирекції та співробітників установ, які вони представляють.

На секційних виступах були зачитані доповіді та відбулася дискусія, присвячена актуальним проблемам  давньої та середньовічної історії України. По результатах конференції планується видання збірки  статей.

pdf

Програма конференції

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/