Наука на допомогу школі. Науково-методичні студії для професійних спільнот педагогічних працівників

1Активна співпраця, обмін знаннями та практичним досвідом є тим важливим чинником, без якого не можливо досягти значних результатів як у науковій, так і освітній сферах.  Наприкінці лютого відбулася низка зустрічей з учителями української мови і літератури, зарубіжної літератури нашого міста та області, організована викладачами кафедри української філології і методики навчання фахових дисциплін.
У роботі вебінару «Засоби та інструментарій дистанційного навчання» взяло участь 42 педагоги. Разом із спікером, кандидатом філологічних наук, доцентом Тетяною Іванівною Крупеньовою обговорили актуальне наразі для навчальних закладів питання дистанційного навчання. Тетяна Іванівна поділилася досвідом застосування онлайн-платформ Microsoft Teams, Classtime, онлайн-дошки Padlet, онлайн-інструменту графічного дизайну Canva.
У межах проєкту «Коло співпраці: наука і освіта» для вчителів м. Чорноморська був проведений вебінар «Практики реалізації діяльнісного підходу на онлайн-уроці української мови і літератури». Спікер – завідувач кафедри української філології і методики навчання фахових дисциплін, кандидат педагогічних наук Ліліана Іванівна Прокопенко.
Учасники із зацікавленням дискутували, ділилися досвідом та висловлювали сподівання на подальшу співпрацю. Хочемо подякувати всім колегам, які взяли участь у роботі й долучились до обговорень.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/