ПЕРСПЕКТИВНИЙ ПЛАН РОБОТИ

УКРАЇНСЬКОГО КУЛЬТУРНОГО І НАУКОВО-ІНФОРМАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ НА 2019 - 2024 РР.

1. Підготовка викладачів української (російської) мови Університету Ушинського для роботи в Українському культурному і науково-інформаційному центрі зі слухачами установ освіти м Харбіна.

2. Організація роботи ресурсного відділу з вивчення можливостей розширення китайсько-української співпраці в сфері освітніх інноваційних і бізнес-технологій; створення спільних технопарків та інших утворень на базі Центру.

3. Обмін інформацією про культурне, соціально-гуманітарне українсько-китайське співробітництво.

4. Вивчення можливостей проведення культурних і спортивних фестивалів українсько-китайської дружби за участю творчих колективів Університету Ушинського і Харбінського інженерного університету (презентація творчих колективів: хорових, вокальних, танцювальних, художніх, спортивних та інших жанрів).

5. Сприяння китайським вченим і викладачам у підготовці наукових статей та інших робіт для публікації в українських періодичних наукових журналах, а також презентації результатів їхніх наукових досліджень в Україні.

6. Сприяння в реалізації наукових проектів, погоджених Харбінським інженерним університетом й Університетом Ушинського.

7. Організація і проведення в Центрі викладачами і студентами Університету Ушинського, які перебувають за різними програмами КНР, відкритих лекцій, дискусій, круглих столів, майстер-класів, презентацій, виставок з різних наукових і громадських напрямків.

8. Організація і проведення телеконференцій вчених Університету Ушинського і Харбінського інженерного університету з різних галузей наукових знань.

9. Поповнення інформаційних ресурсів Центру про Україну.

10. Вивчення можливостей проведення конкурсів / олімпіад з українознавства.

 

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/