Виробнича практика клінічних психологів в Одеському Центрі реабілітації осіб з вадами психофізичного розвитку.

1Одним із напрямків практичної підготовки майбутніх клінічних психологів, психологів-реабілітологів є оволодіння практичними навичками нейрокорекції та нейрореабілітації дітей з особливими потребами. Майбутні клінічні психологи, які надають перевагу дитячій нейропсихології, корекції та нейрореабілітації в роботі з дітьми з особливими потребами, мають можливість проходити виробничу практику саме за цим напрямком.
Центр реабілітації осіб з вадами психофізичного розвитку (раніше Центр реабілітації імені Януша Корчака) є практичним підкріпленням теоретичних знань студентів в психологічному супроводі осіб з нейропсихологічними порушеннями.
Матеріально-технічне забезпечення Центру дає можливість майбутнім нейропсихологам оволодіти навичками нейрокорекційної роботи з дітьми.

Вдячніть колективу Центру реабілітації осіб з вадами психофізичного розвитку за бажання поділитися професійним досвідом з майбутніми фахівцями!

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/