Клінічна база підготовки клінічних психологів-реабілітологів

3Університет Ушинського та Одеський медичний благодійний фонд реабілітації дітей-інвалідів «Майбутнє» (відомий в Одесі - Дім з ангелами) уклали договір про співпрацю з метою забезпечення практичної підготовки клінічних психологів-реабілітологів за освітньо-професійною програмою «Клінічна та реабілітаційна психологія» другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Ухвалено рішення щодо розміщення на базі медичного центру «Майбутнє» клінічної бази кафедри психіатрії, медичної та спеціальної психології з метою набуття практичних програмних результатів навчання майбутніми клінічними психологами-реабілітологами у роботі з дітьми з особливими потребами.
Проведення практичних занять та виробничої практики з реабілітації безпосередньо в клініці буде сприяти фаховій практичній підготовці клінічних психологів-реабілітологів та набуття практичного досвіду у роботі з дітьми, які потребують нейропсихологічної допомоги.
Подяка головному лікарю, кандидату медичних наук, заслуженому лікар України Михайленко Вероніці Євгенівні та колективу Одеського обласного благодійного фонду реабілітації дітей-інвалідів «Майбутнє» за співпрацю в підготовці фахових клінічних психологів-реабілітологів!

pdf

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/