Гостьова лекція в умовах проєкту "Вільна Україна" на кафедрі психіатрії, медичної та спеціальної психології

IMG_800208 лютого 2023 року відбулася зустріч із Юдженом Аугустерфером – заступником директора Гарвардської програми біженців, який є одним із ведучих викладачів глобальної програми психічного здоров'я та відновлення. Професор представив свою нову наукову працю «ATLS. Невідкладна допомога при травмі». Незабаром буде надруковано дві тисячі примірників і розповсюджено серед військових і цивільних медиків та психологів, які рятують наших людей на фронті та в містах і селах під постійним обстрілом російського агресора.

Юджен Аугустерфер поділився досвідом відповідно до своєї спеціалізації в програмі катастроф у світі, зокрема на конфлікті в Україні. Це потужний тренінг з догляду на основі інформації про травми, що базується на сильних сторонах, забезпечує основні навички підтримки позитивної поведінки в межах нейротранзакційного підходу, заснований на теоріях травми мозку та реляційної практики. Враховуючи мультитеоретичний дизайн, модель PersonBrain сумісна із широким спектром навчальних програм за ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія» за напрямком реабілітації ПТСР, що буде сприяти об’єднанню реабілітаційної та клінічної практики в єдину узгоджену модель.

Дякуємо професору Юджену Аугустерферу за наукову працю та досвід в реабілітації осіб із психічними травмами, яким він ділиться із нашою аудиторією!

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/