Новорічне свято для дітей.

0123 грудня 2023 року в Університеті Ушинського відбулося надзвичайно чарівне новорічне свято для дітей, де маленькі учасники свята могли доторкнутися до казкової атмосфери.
1
На дітей чекала святкова ялинка, казкові герої, цікаві конкурси та змагання. Та звісно, після завершення святкового заходу, всі діти отримали солодкі подарунки, які стали особливою винагородою за їхню активну участь у святі.
2
Дитинство – це час, який не можна поставити на паузу, або перенести на потім. Навіть у важкі часи, попри війну, важливо, щоб у житті наших дітей було місце для розваг, свят та здійснення мрій.
3
Дякуємо нашим гостям-аніматорам, які зробили це свято таким неповторним для наших малят.
4
А також велика вдячність нашим захисникам - за їх зусилля, що допомагають забезпечити дітям ще один день радості та наближають нас до перемоги.

 

 

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/