Відбувся робочий візит до Державного педагогічного університету «Іоан Крянге» Кишинева

14 жовтня 2023 року відбувся робочий візит викладацького складу ОНП Психологія до Державного педагогічного університету імені «ION CREANGA» Кишинів сусідньої країни Молдова.
До складу делегації увійшли викладачі та наукові керівники ОНП Психологія: професори Оксана ВДОВІЧЕНКО, Марія КАЗАНЖИ, Ольга САННІКОВА, Світлана СИТНІК, Олександр САННІКОВ, Ірина БРИНЗА. Під час візиту ознайомилися з історією створення та досвідом функціонування докторської школи з психології, участі у міжнародних проєктах, отримання грантів, а також з навчально-методичним забезпеченням, освітньо-науковою програмою, досягли домовленостей щодо різних векторів подальшої співпраці.
Дякуємо за гостинність проректору з міжнародних зв’язків та співробітництва Людмилі АРМАЦУ, декану факультету психології та спеціальної психопедагогіки Марії ВОРЛАН, директору докторської школи з психології Вікторії ГОНЦА, всім колегам Державного педагогічного університету «Іоан Крянге» Кишинева.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/