Захід з популяризації культури доброчесності для аспірантів Університету Ушинського

123 листопада 2023 року відбувся інформаційно-комунікаційний захід для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня, спрямований на підвищення рівня обізнаності аспірантів з питань формування та дотримання культури доброчесності в Університеті Ушинського. Напередодні зимової екзаменаційної сесії керівник Уповноваженого підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції в університеті Сергій ДЕРЕВЯНКІН нагадав про необхідність дотримання норм антикорупційного законодавства всіма учасниками освітнього процесу, про можливі канали повідомлень про факти недоброчесності в університеті, а також про види відповідальності за порушення вимог антикорупційного законодавства та нормативних документів Університету Ушинського. Голова Групи сприяння академічній доброчесності, в.о. директорки університетської бібліотеки Оксана МАКСИМ закцентувала увагу аспірантів на вимогах академічної доброчесності, зокрема тих, що стосуються якості та самостійності виконання всіх навчальних завдань, написання наукових статей та дисертаційних досліджень, а також анонсувала заходи з питань оформлення джерел, правил цитування тощо, які проводитиме бібліотека в грудні поточного року.
Учасники заходу черговий раз переконалися в важливості спільних дій на шляху до формування та примноження культури якості та доброчесності освітнього процесу, наукових досліджень та інших видів діяльності в університеті і домовилися про підвищення відповідальності кожного члена академічної спільноти університету за дотримання та популяризацію її вимог. Як свідчення готовності до цього вирішено започаткувати практику підписання Декларації доброчесності члена академічної спільноти університету, яку першими запровадять аспіранти та молоді вчені університету. Текст документу напрацьований спільними зусиллями Ради молодих учених, Групи сприяння академічній доброчесності та Уповноваженим підрозділом з питань запобігання та виявлення корупції в Університеті Ушинського.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/