Звітування про виконання індивідуального плану роботи здобувачами ОНП Психологія за 2023-2024 навчальний рік (вступ-весна)

121 березня 2024 року на засіданні кафедри загальної та диференціальної психології відбувся звіт здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія за навчальний рік (вступ-весна).

Аспіранти денної та заочної форм навчання Мирослав БЕКЧИВ, Тетяна ВАЩУК, Ольга КЕРЦМАН, Вікторія КОЛЕСНИК, Олена МАРКІВСЬКА, Вадим НІКІТЮК, Олександра РЯЗАНОВА, Ганна СЛОБОДЯНЮК звітували про виконання індивідуального плану роботи. Наукові керівники надали позитивну оцінку результатам роботи аспірантів. Науково-педагогічні працівники, гарант ОНП Психологія доєдналися до обговорення результатів, складнощів, які виникали, отриманого досвіду, знань, вмінь та навичок, результатів публікаційної активності тощо. За результатами було прийнято рішення щодо задовільного стану виконання індивідуального плану роботи кожного зі здобувачів і переведення на наступний навчальний рік.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/