Лекція професора Ольги Володимирівни Лобової для аспірантів спеціальності Середня освіта Музичне мистецтво

116 грудня 2020 року у межах академічної мобільності відбулася лекція професора Сумського державного педагогічного університету імені А.С.  Макаренка, доктора педагогічних наук, Ольги Володимирівни Лобової для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво). 

Відомо, що з 2018 року в закладах загальної середньої освіти України впроваджено концепцію Нової української школи, новий Державний стандарт і Типові освітні програми початкової освіти. Відповідно до цих документів уведено інтегрований курс «Мистецтво», що поєднав зміст навчальних предметів «Музичне мистецтво» та «Образотворче мистецтво».

Відповідно до вимог зазначених документів професор Ольга Лобова  створила підручники «Мистецтво» для 1-3 класів закладів загальної освіти, які є переможцями Всеукраїнських конкурсів підручників 2018-2020 років.

У підручниках дуже цікаво презентовано домінувальний принцип інтеграції, який спрямований на формування компетентностей учнів початкової школи у галузі мистецтва. А пояснення професора щодо практичних мистецько-творчих дій учнів надало додаткової інформації щодо підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва до роботи в контексті нової парадигми освіти.

Аспіранти з Китаю із зацікавленням поставилися до пропонованих методів інтеграції мистецтва в початковій школі в контексті концепції «Нова українська школа». 

Дякуємо шановну Ольгу Володимирівну та сподіваємося на подальшу творчу співпрацю.

 

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/