День відкритих дверей факультету іноземних мов

115 травня 2024 року за традицією відбувся День відкритих дверей факультету іноземних мов. Захід відвідали учні старших класів загальноосвітніх шкіл Одещини.
Присутніх привітала декан факультету іноземних мов О. В. Попова. Завідувачка кафедри перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики І. М. Дерік, доцент кафедри західних і східних мов та методики їх навчання О. А. Буздуган, викладач-стажист кафедри германських мов та методики викладання іноземних мов А. В. Бошков розповіли про специфіку навчання за спеціальностями 014 Середня освіта «Мова і зарубіжна література (англійська, китайська, корейська)» і 035 «Філологія».
У межах події виступили студенти факультету іноземних мов, представники студентського самоврядування. У програмі концерту були різножанрови номери – декларування корейських віршів, популярні пісні і танці, презентації стипендіальних програм «Інституту Конфуція» та академічної мобільності з вишами Кореї. Після концерту було проведено консультування випускників шкіл з питань вступу до університету на вищенаведеними спеціальностями.
У кінці заходу відбулася фотосесія з абітурієнтами, гостями та нашими студентками, вбраними в традиційні китайські ціпао, ханьфу і корейські ханбоки.
Чекаємо Вас, любі абітурієнти, на нашому факультеті іноземних мов!
Долучайтеся до нашої міжнародної сім’ї!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/