Зустріч студентів – управлінців з головою Одеської організації Національної спілки журналістів України

126 жовтня на кафедрі освітнього менеджменту та публічного управління відбулася зустріч майбутніх управлінців з стейкхолдером – головою Одеської регіональної організації Національної спілки журналістів Юрієм Работіним.
Зустріч відбулася в межах опанування дисципліни «PR-технології в управлінській діяльності», яка викладається для здобувачів освіти Університету Ушинського спеціальностей 281 «Публічне управління та адміністрування» та 073 «Менеджмент». Були запрошені також здобувачі споріднених спеціальностей – «Політологія», «Право», «Менеджмент соціокультурної діяльності».
Були обговорені важливі питання – інформаційне забезпечення діяльності органів влади України та завдання сучасної інформаційної політики, проблеми формування позитивного іміджу України у контексті відповіді на сучасні виклики, а також стереотипи та необхідність їх зміни. З цих та інших питань відбувся обмін думками та розгорнулася цікава дискусія.
З нагоди Дня української писемності та мови кафедрі були подаровані українські книжки. На завершення перед студентами виступив автор та виконавець українських пісень Анатолій Сєбов.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/