Екскурсія студентів до історико-краєзнавчого музею

121 листопада студенти Навчально-наукового інституту природничо-математичних наук, інформатики та менеджменту (спеціальностей 281 Публічне управління та адміністрування та 073 Менеджмент) відвідали Одеський історико-краєзнавчий музей. Захід було організовано первинною профспілковою організацією Університету Ушинського та кафедрою освітнього менеджменту та публічного управління.
Старший науковий співробітник музею, кандидат історичних наук, доцент Сергій Боган провів екскурсії за експозиціями "Одещина за доби революцій та війн. 1917-1921" та "Одещина за доби формування тоталітарної системи. 1921-1941".
Екскурсія виявилась цікавою і змістовною. Були, зокрема, проведені історичні паралелі між визвольними змаганнями минулого сторіччя та сучасними подіями.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/