Партнерство з департаментом культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради

114 грудня відбулася робоча зустріч ректора Університету Ушинського Андрія Красножона з директором департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради Іваном Ліптугою.

Були обговорені перспективи співробітництва у підготовці мистецьких кадрів, у справі охорони об’єктів культурної спадщини, діяльність міжнародних центрів в Університеті Ушинського та участь у міжнародних освітніх проєктах. Також був укладений договір про проходження студентами спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» практик на базі підрозділів Департаменту.
Сторони домовились про укладання у найближчому майбутньому широкої Угоди про співробітництво, яка охопить усі означені вище напрямки. Щодо опрацювання конкретних заходів та підготовки тексту Угоди, будуть дані конкретні доручення структурним підрозділам Університету та Департаменту.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/