У рамках діяльності лабораторії ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ ТА РОБОТОТЕХНІЧНИХ СИСТЕМ, був проведений Майстер-клас "GPT-store та штучний інтелект в освіті"

129 лютого 2024 р. у Державному закладі«Південноукраїнський національний педагогічнийуніверситет імені К. Д. Ушинського» на базі лабораторії штучного інтелекту та робототехнічних систем (ШІРС) Навчально-наукового інституту природничо-математичних наук, інформатики та менеджменту кафедрою прикладної математики та інформатики був проведений майстер-клас "GPT-STORE та штучний інтелект в освіті", у якому взяли участь більше 300 осіб, з них 32 особи оффлайн.
В умовах сьогодення, де технології швидко розвиваються, освіта не може залишатися незмінною. Університет Ушинського взяв на себе відповідальність бути лідером у впровадженні інновацій, організувавши майстер-клас, де висвітлив важливість інтеграції ШІ в освітній процес, презентував особливості, можливості технології та переваги для освітян.
Спікер майстер-класу, Віктор Корабльов, зазначив, що штучний інтелект відкриває безмежні можливості для персоналізованого навчання, автоматизації рутинних задач та забезпечення доступу до найновіших досліджень та інформації. Обговорення також торкнулося етичних аспектів використання ШІ в освіті, зокрема питань академічної доброчесності. Важливо розуміти, що ШІ може бути допоміжним інструментом, а не заміною людського інтелекту та творчості. Учасники обговорили перспективи, як можна забезпечити, щоб використання ШІ сприяло академічній доброчесності, не підриваючи особистісного розвитку здобувачів вищої освіти та їх здатності до самостійного мислення.
Презентуючи платформу GPT-STORE на майстер-класі,учасникам було запропоновано низку інструментів та ресурсів, які можуть вивільнити час викладачів для більш творчих та важливих завдань. Використання таких інструментів дозволяє швидко адаптувати матеріал до потреб здобувачів вищої освіти та забезпечити гнучкість в освітньому процесі. Учасники майстер-класу (викладачіУніверситету Ушинського, здобувачі Навчально-науковогоінституту природничо-математичних наук, інформатики та менеджменту та усі охочі) мали можливість познайомитися з практичними прикладами використання ШІ у навчанні.
Майстер-клас завершився обговоренням перспективвикористання платформи GPT-STORE для забезпечення освітнього процесу, ролі ШІ в освіті, з акцентом на необхідності постійного оновлення навчальних програм відповідно до сучасних технологій, враховуючи стандарти.Учасники майстер-класу (здобувачі сп. 014 Середня освіта. Інформатика, 281 Публічне управління та адміністрування, 073 Менеджмент та ін.) отримали сертифікати про участь від Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/