Круглий стіл до Тижня академічної доброчесності за участю студентів спеціальності Середня освіта (Математика)

1У четвер, 28 березня 2024 року здобувачі освіти другого року денної форми навчання спеціальності Середня освіта (Математика) разом з куратором академічної групи від кафедри вищої математики та статистики Ольгою Болдарєвою долучилися до круглого столу «Академічна доброчесність в освітньому середовищі», що був організований кафедрою освітнього менеджменту та публічного управління на чолі з Оксаною Сакалюк.Студенти-доповідачі обговорили практичне використання етичних принципів у науковій діяльності, зміст і обсяг поняття «академічна доброчесність» та висвітлили актуальні питання дотримання академічної доброчесності в освітньому середовищі.
Дякуємо спікерам за інформацію! Отримані навички будуть обов’язково використані здобувачами освіти у подальшому при виконанні курсових і кваліфікаційних робіт.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/