Кафедра прикладної математики та інформатики плідно співпрацює з кафедрами закладів вищої освіти України

Кафедра прикладної математики та інформатики плідно співпрацює з кафедрами закладів вищої освіти України.
Налагоджені тісні зв’язки з кафедрою електронного урядування та інформаційних систем Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президенті України.

Цей навчальний структурний підрозділ здійснює професійну підготовку майбутніх держслужбовців у напряму всебічного застосування інформаційних технологій за такими напрямками:

- забезпечення освітнього процесу з питань підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації публічних службовців, працівників державних підприємств і установ, суб'єктів громадськості та слухачів (студентів) в сфері електронного урядування та електронної демократії;

- підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників;

- розробки та апробації програм тренінгів і програм підвищення кваліфікації для публічних службовців з питань електронного уряду та електронної демократії, в тому числі в дистанційній формі, програм підготовки студентів з питань електронного урядування;

Викладачі кафедри прикладної математики та інформатики мають змогу обмінюватись досвідом та підвищувати кваліфікацію на базі цього підрозділу.
Плідною також є і наукова співпраця. Щороку викладачі обох кафедр беруть участь у наукових конференціях, організованих як для працівників, так і для студентів. Кафедра прикладної математики та інформатики також із задоволенням приймає колег на наукових конференціях та для обміну досвідом і підвищення кваліфікації фахівців.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/