XV ВСЕУКРАЇНСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ І МОЛОДИХ НАУКОВЦІВ «ІНФОРМАТИКА, ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ»

27 квітня 2018 року відбулася ювілейна П`ЯТНАДЦЯТА ВСЕУКРАЇНСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ

СТУДЕНТІВ І МОЛОДИХ НАУКОВЦІВ

«ІНФОРМАТИКА, ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ»

Кафедрою прикладної математики та інформатики Університету Ушинського було проведено Всеукраїнську конференцію студентів і молодих науковців "Інформатика, інформаційні системи та технології", в якій взяли участь понад 100 молодих науковців з різних закладів освіти Одеси, Харкова, Києва.

Під керівництвом завідувача кафедри прикладної математики та інформатики професора Т. Л. Мазурок було проведено роботу секцій "Методика викладання інформатики та ІКТ в освіті" та "Моделювання та інформаційні технології".

У межах секційних засідань було представлено 45 доповідей. На підсумковому засіданні було презентовано 7 найкращих наукових робіт.

Призові місця посіли такі молоді науковці зі своїми науковими доробками:

1. БІБЛІОТЕКА ОБ’ЄМНИХ ГЕОМЕТРИЧНИХ ФІГУР НА БАЗІ “BEETLE BLOCKS” ТА ПРИКЛАДИ ЇЇ ВИКОРИСТАННЯ В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ - Буяновський О. В., Глинська I. В., Пустовойт О. В.

2. ДОСЛІДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ЗАСОБІВ ТЕСТУВАННЯ ТА ОЦІНЮВАННЯ - Васильєв М. Б., Отрадська Т. В.

3. КОНЦЕПЦІЯ BYOD ТА ЇЇ ПОТЕНЦІАЛ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ - Лешко К. В., Рикова Л. Л.

Наприкінці форуму було представлено доповідь старшого викладача кафедри прикладної математики та інформатики Корабльова В. А., який поділився з учасниками кафедральним досвідом у розвитку методики навчання робототехніки. Виступ колеги та демонстраційні презентації викликали велику зацікавленість учасників конференції. 

Усі переможці конференції отримали цінні призи. Партнером проекту виступила мережа магазинів "MOYO" https://www.moyo.ua/.

Вітаємо всіх учасників та бажаємо успішної реалізації найсміливіших ідей. Колектив кафедри прикладної математики та інформатики Університету Ушинського завжди відкритий до співпраці з талановитою молоддю!

Програма конференції у pdf 

Збірка доповідей у pdf

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/