Подяка фізико-математичному факультету від випускника

1У квітні 2021 року фізико-математичному факультету Університету Ушинського виповнилося 101 рік. Наші випускники завжди пам'ятають те місце, де набули професійних компетентностей і навичок. Факультет постійно співпрацює зі своїми колишніми студентами у межах взаємодії з асоціацією випускників Університету Ушинського, має зворотній зв'язок у рамках профорієнтаційної роботи, рецензування ОПП. Приємно, коли теперішні студенти стають послідовниками тих вчителів, викладачів, керівників, що отримали фундаментальну освіту на нашому факультеті.

Нещодавно до фізико-математичного факультету через відділ міжнародних зв’язків надійшла подяка від випускника 2016 року Халова Азата, який є громадянином Туркменістану. Азат працює вчителем фізики у звичайній туркменській сільській школі номер 16 імені А. Атаєва Дашогузької області. Він щиро вдячний усім викладачам за знання і терпіння та намагається так само науково і цікаво організовувати свою професійну діяльність як доцент кафедри фізики Чепок О. Л., професори кафедри фізики Гохман О. Р., Клубіс Я. Д. Наш іноземний колега також зауважив, що достатня кількість серед його учнів вже виявили зацікавленість у подальшому вивченні фізики на базі Університету Ушинського.

Учні Азата постійно отримують нагороди у різних міжнародних конкурсах. Зокрема нещодавно вони знову прийняли участь у міжнародному конкурсі для молодих дарувань «Caspian Start-Up - 2021», де представили свій проект з радіофізики, пройшли основний відбірковий тур та готуються до фінального захисту роботи у червні 2021 року. На конкурс було заявлено 58 наукових робіт з Туркменістану, Азербайджану, Казахстану.

Сподіваємося, що переможці конкурсів Халова Азата стануть студентами нашого фізико-математичного факультету.

(На загальному фото: Халов Азат 1-й праворуч у верхньому ряду)

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/