VII Міжнародна науково-практична конференція з адаптивних технологій управління навчанням ATL-2021

фото 1З 28 по 30 вересня 2021 року у Університеті Ушинського відбулась VII Міжнародна науково-практична конференція з адаптивних технологій управління навчанням ATL-2021, яка була започаткована та щорічно проводиться кафедрою прикладної математики та інформатики. Другий рік поспіль у зв’язку із карантинними обмеженнями засідання конференції проводились в режимі онлайн-конференції засобами ZOOM. Технічну підтримку конференції здійснював ст. викладач кафедри Корабльов В.А.

Під час конференції було розглянуто актуальні питання шляхів вдосконалення різних засобів дистанційного та змішаного навчання, як провідників та реальних інструментів інформаційної підтримки індивідуалізованого навчання. Доповідачами було зазначено дієвість та значні дидактичні переваги впровадження різних форм змішаного та дистанційного навчання, необхідність продовження досліджень за різними аспектами складної та невирішеної проблеми створення умов для адаптивного навчання на основі впровадження сучасних інформаційних технологій.

В рамках проведення конференції було проведено майстер-клас професора Кухаренка В.М. «РОЗВИТОК ЕКСТРЕНОГО ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ», під час якого учасники ознайомились з можливостями, перевагами та деякими технологічними особливостями роботи з програмним середовищем Learning Designer, за допомогою якого можна автоматизувати процес планування навчальної діяльності в умовах змішаного навчання.

В нашій конференції вперше взяв участь професор спеціалізованої школи «Bergen County Academies», керівник Академії Фізики з Нью-Джерсі (США), який є автором багатьох публікацій, в т.ч. книжок щодо методів навчання природничих дисциплін у навчальних закладах США. Доклад був дуже цікавим та корисним, викликав багато запитань від слухачів, на які всі отримали вичерпні відповіді.

Серед доповідачів був також студент 4 курсі фізико-математичного факультету Недбас Андрій з доповіддю «Використання діалогових тренажерів у розвитку та оцінюванні комунікативних навичок» (науковий керівник ст.викл. Корабльов В.А.).

Більш детальна інформація про поточну та попередні конференції ATL,  електронні варіанти збірки тезисів конференції та програми розташовані на веб-сторінці (atl.pdpu.edu.ua) (розробник ст. викл. Шувалова О.І.).

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/