Підведення підсумків практики з математики у закладах загальної середньої освіти у червні 2022 року

10Упродовж червня 2022 року на фізико-математичному факультеті були проведені підсумкові конференції з виробничої (педагогічної) практики з математики у закладах загальної середньої освіти.
Здобувачі освіти 4 року денної форми навчання спеціальності 014.08 Середня освіта (Фізика) додаткової спеціалізації 014.04 Середня освіта (Математика) звітували про проходження практики з математики в основній школі. Цій практиці передувала у попередньому семестрі практика з фізики, тому обговорення результатів було досить цікавим і насиченим з точки зору зіставлення практик та порівняння здобутих результатів. Комісія у складі доцента кафедри вищої математики і статистики Болдарєвої О. М., доцента кафедри математики і методики її навчання Нєдялкової К. В., старшого викладача кафедри математики і методики її навчання Тумбрукакі А. В. заслухала доповіді студентів та висловлює подяку одеському приватному закладу освіти «Тіква-Ор Самеах» в особі Черниха Володимира Володимировича за сприяння у проходженні практики в обраному закладі освіти.
Особливо цікавим було обговорення результатів практики здобувачів освіти 4 року заочної форми навчання освітньо-професійної програми Середня освіта (Математика). Наразі більшість студентів мають педагогічний досвід роботи вчителем математики, тому обговорення і представлення результатів практики мали досить практичний характер: були презентовані різні технології і підходи до викладання математики з використанням сервісів онлайн-конференцій Zoom або Google Meet, віртуальних дошок Padlet, опитувань засобами Kahoot, складено рекомендації для створення презентацій з математики засобами PowerPoint, продемонстровано роботу з інтерактивними аркушами та онлайн-сервісами Наурок, Всеосвіта тощо. Комісія у складі доцента кафедри вищої математики і статистики Болдарєвої О. М., завідувача практики Університету Ушинського Іщенко А. Л., старшого викладача кафедри математики і методики її навчання Тумбрукакі А. В. відмітили Порохно Наталію, Самойленко Анастасію, Ілюшину Ольгу як таких, що творчо виконали поставлені завдання практики у повному обсязі.
Відповідні практики студентів 4 курсу є останнім етапом практичної підготовки бакалаврів для здобуття кваліфікації вчителя математики.
Здобувачі 1 року навчання за другим (магістерським) рівнем освітньо-професійної програми Середня освіта (Фізика. Математика) також на підсумковій конференції розповіли про свої практичні напрацювання у ролі вчителя математики старшої школи і презентували свої результати. Викладачі Болдарєва О.М., Кушнірук А. С., Галіцан О. А. звернули увагу на використання нестандартних підходів до викладання математики у студентів-практикантів Обертинської Марини і Гулак Марини.
Усі студенти, які представили на підсумкових конференціях результати практики, досягли заплановані результати навчання у контексті змісту виробничої (педагогічної) з математики у закладах загальної середньої освіти і опанували компетентності відповідно до обраної освітньо-професійної програми.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
slot pragmatic playslot gates of olympusslot onlinertp slot pg softslot starlight princessstarlight princessakun vip sugar rushslot pg softslot money rollslot server filipinaslot mahjong winstrik slot server luartrik maxwin power of thor megawayscara tembus 20 parlay bolartp mahjong ways naga hitambocoran terbaru rtp slotpola gacor wild bounty showdownpola gacor twilight princessscatter hitam mahjong waysslot habaneroasiaklub https://oicc.org/slot-pragmatic-play/ https://oicc.org/slot-gates-of-olympus/ https://www.martiplast.com/slot-online/ https://www.martiplast.com/rtp-slot-pg-soft/ https://www.martiplast.com/slot-starlight-princess/ https://www.iliade-ingenierie.com/starlight-princess/ https://www.martiplast.com/akun-vip-sugar-rush/ https://oicc.org/slot-pg-soft/ https://oicc.org/slot-money-roll/ https://www.itinova.org/assets/slot-server-filipina/ https://kavlingnazra.com/slot-mahjong-wins/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/