День захисту дітей

Image[1]1 червня студенти факультету дошкільної педагогіки та психології приєдналися до заходів, присвячених святкуванню Дня захисту дітей.

Були присутні на відкритті фестивалю "Планета щасливих дітей". Під час свята «Місто дитячих мрій» у Міському саду відбулося нагородження переможців конкурсів та олімпіад, найкращих учнів мистецьких шкіл, переможців Всеукраїнських та міжнародних конкурсів які, не дивлячись ні на що, впродовж року гідно представляли Одесу. Побачили церемонію гасіння марки, випущеної до цієї події, долучилися до майстер-класів, переглянули виставку малюнків переможців міського конкурсу «Місто дитячих мрій», переглянули яскравий концерт.

Отримані враження стали потужною мотивацією до власного саморозвитку студентів та сприяли збагаченню їх життєвого досвіду. Того ж дня, наших студентів запросили долучитися до свята з дітьми з особливими потребами та їх незламними матусями.

Дівчата з задоволенням спілкувалися та встановлювати дружні стосунки з дітьми, при цьому враховували їх фізичні, емоційні та когнітивні можливості. Створювали позитивну та сприятливу атмосферу, в якій діти відчували себе комфортно та підтримано. Проявляли терпіння, розуміння та емпатію під час спілкування з дітьми з особливими потребами та їх матусями. Дослухатися до їхніх потреб і бажань, висловлювали слова підтримки та заохочення.

Участь у святі з дітьми з особливими потребами та їх матусями надала студентам незабутні враження, можливість відчути себе частиною цінного та важливого процесу, набути нових навичок, збагатити свій власний професійний досвід.

Участь у заходах, пов'язаних з Днем захисту дітей, дозволила студентам вийти за межі своєї зони комфорту і познайомитися з різноманітними людьми. Вони отримали можливість побачити світ з іншої перспективи, розширити свої горизонти та зрозуміти різні потреби та виклики, з якими в наш час стикаються діти.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/