Факультет дошкільної педагогіки та психології вітає переможців літературного конкурсу мариністики 'Морська душа-2023'!

Image(1)Щиро вітаємо переможців другого щорічного літературного конкурсу мариністики "Морська душа-2023" імені Івана Рябухіна, здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Галину Прокопову та Катерину Паламарчук.

Літературний конкурс "Морська душа-2023", присвячений одеському поету-мариністу Івану Рябухіну, продемонстрував ваші літературні таланти та здатність переносити слухачів до чарівного світу моря. Вітаємо вас з цим досягненням, яке стало результатом вашої творчості, пристрасті та натхнення! Ви змогли вразити журі та глядачів своїм виконанням, яке проникає у саму суть морської душі, передає відчуття безмежної краси морського простору. Ви заслужили це визнання, і ми пишаємося вами!

Бажаємо вам подальших творчих злетів, нових літературних відкриттів та натхнення у вашому творчому шляху.

Дякуємо доценту Ірині Непомнящий, яка забезпечила професійну підготовку студентів до участі у конкурсі та допомогла їм сягнути нових висот у своїх виступах.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/