Подаруй шанс на життя!

Image(1)Шановні студенти та викладачі факультету дошкільної педагогіки та психології! Висловлюємо щиру вдячність вам всім за небайдужість та активну участь у зборі допомоги для тварин, постраждалих від жахливої катастрофи, що сталася нещодавно.

Ваша людяність та енергія вражають, і вони є доказом вашої великої доброти та справжньої громадської відповідальності. Ваші зусилля у зборі речей і грошей мають надзвичайно велике значення. Ваші пожертви (2655 гривень) дозволять волонтерам надати беззахисним тваринам медичну допомогу, притулок, їжу для полегшення їхнього страждання. Ви зробили величезний внесок у порятунок життя цих створінь.

Особлива подяка тим з вас, хто взяв участь у розповсюдженні інформації про цю акцію та підтримував своїх однокурсників і колег у зборі допомоги. Ваше поширення свідчить про вашу здатність мобілізувати інших і впливати на позитивні зміни у нашому спільному оточенні.

Ця ініціатива буде прикладом того, як спільними зусиллями можна змінити світ навколо нас. Ви проявили не тільки свою здатність співчувати, а й здатність діяти. Ще раз висловлюємо величезне спасибі вам всім за вашу щирість, щедрість та готовність допомагати!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/