Участь у ХІІI міжнародних та ХХХ Всеукраїнських педагогічних читаннях «Василь Сухомлинський у діалозі з сучасністю. Грані особистості педагога у вимірах сьогодення»

1До 105-ї річниці від дня народження Василя Сухомлинського та 30-річчя проведення всеукраїнських педагогічних читань, 20 вересня 2023 року було проведено педагогічні читання присвячені видатному Педагогу.
Участь у всеукраїнських педагогічних читаннях взяла дійсний член НАПН України, докторка педагогічних наук, професорка кафедри теорії та методики дошкільної освіти Університету Ушинського Алла Богуш. Учена виступила з доповіддю: «Захисна педагогіка» Василя Сухомлинського в партнерській взаємодії батьків і педагогів». Виступаючи перед колегами, Алла Михайлівна наголосила на багатющій педагогічній спадщині видатного педагога, яку назвала «невмирущим джерелом інноваційної думки, скарбниці педагогічного досвіду знань, мудрості, натхнення». Крім того, учена підняла питання «діти війни», «захист», «захисна педагогіка», та запропонувала об’єднати їх у нову (інноваційну) номінацію «педагогіка захисту», яка повинна посісти чільне місце, як одна із найважливіших з-поміж інших 40 різновидів.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/