Круглий стіл «Академічна доброчесність у закладі дошкільної освіти»

113 жовтня 2023 р. доцентом кафедри теорії та методики дошкільної освіти Русланою Найдою було проведено круглий стіл з теми «Академічна доброчесність у закладі дошкільної освіти», який об’єднав студенство заходу, сходу та півдня України.
У засіданні круглого столу взяли участь фахові молодші бакалаври ВСП «Дубенський педагоічний фаховий коледж РДГУ», бакалаври приватної установи «Заклад вищої освіти «Міжнародний гуманітарно-педагогічний інститут Бейт-Хана»», магістри спеціальності 012 «Дошкільна освіти» Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» та Рівненського державного гуманітарного університету.
Здобувачі фахової передвищої та вищої освіти активно долучалися упродовж заходу до дискусій та обговорення проблеми дотримання етичних принципів академічної доброчесності у різних закладах освіти, зокрема, у закладі дошкільної освіти. Під час рефлексії в учасників заходу було виявлено низку цікавих думок та ідей щодо можливостей та способів упровадження принципів академічної доброчесності серед вихователів ЗДО та дітей дошкільного віку.
Досвід об’єднання українського студентства, на яких покладено відповідальна місія – відбудова країни та формування нової генерації – сприяв наступності рівнів освіти і підвищенню її якості.
Значний інтерес у здобувачів освіти викликала співпраця в контексті партнерської взаємодії студентських осередків різних рівнів фахової підготовки.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/