Засідання круглого столу «Сучасний заклад дошкільної освіти: Лідерство. Діджиталізація. Майбутній капітал»

117 жовтня 2023 р. відбулося засідання круглого столу «Сучасний заклад дошкільної освіти: Лідерство. Діджиталізація. Майбутній капітал».У роботі круглого столу взяли участь викладачі кафедри теорії та методики дошкільної освіти Університету Ушинського. Під час роботи круглого столу були висвітлені актуальні питання навчання та виховання дітей раннього та дошкільного віку.
З вітальним словом до учасників круглого столу звернувся ректор Університету Ушинського Андрій Красножон, який зазначив важливість модернізації системи дошкільної освіти, необхідність впровадження інноваційних програм навчання та виховання дітей раннього та дошкільного віку. Президент НАПН України Василь Кремень наголосив, що перші три роки життя є вирішальними у найбільш інтенсивному розвитку організму дитини, що в подальшому є визначальним для цілісного становлення людини на всіх етапах її життя.
Ольга Рейпольська, керівник Центру раннього розвитку дитини та дошкільної освіти Інституту проблем виховання НАПН України окреслила стратегію сучасного закладу дошкільної освіти: дорожня карта впровадження.
Тетяна Шарова, головний науковий співробітник відділу роботи з обдарованою молоддю Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» ознайомила учасників круглого столу з інноваційною онлайн платформою з щоденним плануванням ‘Mr.Leader days’ для дітей від 2-ох до 6-ти років.
Академік НАПН України, доктор педагогічних наук, професор кафедри теорії та методики дошкільної освіти Алла Богуш схарактеризувала цінності дошкільного дитинства у вимірі сучасної освітньої парадигми. Учена відзначила, що процес становлення ціннісних орієнтирів дитини в умовах закладу дошкільної освіти та в родині належить до найважливіших завдань виховання.
Руслана Найда, доктор педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методики дошкільної освіти виступила перед учасниками з доповіддю «Підготовка майбутніх вихователів у закладах вищої освіти: практико-зорієнтований підхід». У доповіді учена наголосила, що важливою умовою якісної дошкільної освіти є підготовка конкурентноздатних фахівців.
Модерувала захід – перший проректор з навчальної та науково-педагогічної роботи Університету Ушинського, доктор педагогічних наук, професор Ольга Копусь.
Висловлюємо вдячність організаторам круглого столу за змістовні доповіді та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/