Круглий стіл «Сучасний заклад дошкільної освіти: Лідерство. Диджиталізація. Майбутній капітал».

1Сьогодні, 17.10.2023 року, представники кафедри сімейної та спеціальної педагогіки і психології взяли участь у засіданні круглого столу «Сучасний заклад дошкільної освіти: Лідерство. Диджиталізація. Майбутній капітал».
Учасників, а їх було понад 50 осіб, ознайомили з методикою навчання дітей в дитячих центрах Mr.Leader, що відбувається за програмою «Освіта і піклування / Education & Care». Автором ідеї та методики є Володимир Воронов. Програма, яка розроблена як для роботи в дитячих садках та групах, так і для батьків, які хочуть займатися професійно з дитиною вдома складається з інтегрованих занять, проєктної та театралізованої діяльностей, а також з розвитку готовності до шкільного навчання. В занятях використовуються дидактичні ігри, картки знань, плакати та багато іншого з серії Mr.Leader PRO.
Спікерами даного заходу виступили: керівник Центру раннього розвитку дитини та дошкільної освіти Інституту проблем виховання НАПН України, доктор педагогічних наук, доцент Ольга Рейпольська; головний науковий співробітник з науково-методичного забезпечення відділу роботи з обдарованою молоддю Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», доктор філологічних наук, професор Тетяна Шарова; завідувачка Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку, в.о. завідувача кафедри психології та педагогіки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», доктор філософії Євгенія Хоменко, а також наші університетські колеги – академік НАПН України, професор кафедри теорії та методики дошкільної освіти, доктор педагогічних наук, професор Алла Богуш та доцент кафедри теорії та методики дошкільної освіти, доктор педагогічних наук Руслана Найда.
Дякуємо організаторам та спікерам круглого столу за цікаву та змістовну інформацію.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/