Відкриття навчальної лабораторії «Центр освіти та піклування про дітей дошкільного віку»

104.04.2024 року на факультеті дошкільної педагогіки та психології Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» відбулося урочисте відкриття навчальної лабораторії «Центр освіти та піклування про дітей дошкільного віку». Метою діяльності навчальної лабораторії є: організація науково-дослідної діяльності у галузях: 01 Освіта/Педагогіка; 05 Соціальні та поведінкові науки, та інших; забезпечення поглибленої практичної підготовки учасників освітнього процесу; здійснення освітньої, просвітницької, консультативної, психодіагностичної, корекційно-розвивальної, профорієнтаційної роботи; формування професійних компетентностей у майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти на базі центру денного перебування дітей дошкільного віку; створення сприятливих умов для освіти та піклування про дітей дошкільного віку.
У заході взяли участь ректор Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» Андрій Васильович Красножон, директор департаменту освіти і науки Одеської обласної державної админістрації Олександр Анатолійович Лончак, директор благодійного фонду «Мр.Лідер» Анна Валентинівна Воронова, «головний науковий співробітник з науково-методичного забезпечення відділу роботи з обдарованою молоддю Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Тетяна Михайлівна Шарова, а також наші університетські колеги – академік НАПН України, професор кафедри теорії та методики дошкільної освіти, доктор педагогічних наук, професор Алла Михзайлівна Богуш та доцент кафедри теорії та методики дошкільної освіти, доктор педагогічних наук Руслана Григорівна Найда. Модератором заходу виступила перший проректор з навчальної та науково-педагогічної діяльності Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» Ольга Антонівна Копусь.
Велика вдячність засновнику бренду Mr.Leader Володимиру Анатолійовичу Воронову за можливість використання методики навчання дітей, що відбувається за програмою «Освіта і піклування / Education & Care», а також дякуємо за подарунки для нашого центру.
Нашім майбутнім вихованцям та їх батькам велика вдячність за довіру. А також дякуємо всім, хто приймав участь в організації та створенні навчальної лабораторії «Центр освіти та піклування про дітей дошкільного віку».


Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/