Захист практики студентами спеціальності «Дошкільна освіта»

108 квітня на факультеті дошкільної педагогіки та психології відбувся захист виробничої практики студентами 3-го курсу спеціальності 012 Дошкільна освіта.

На звітну конференцію були запрошені стейкхолдери, директори закладів дошкільної освіти, методисти. У ході он-лайн конференції директори ЗДО № 48 І. Чебанова, № 274 І. Желяско, № 228 В. Шерко високо оцінили підготовку студентів, майбутніх вихователів до роботи з дітьми, висловили подяку викладачам кафедр і відмітили високий рівень професійної підготовки студентів, їх активність та вміння організовувати освітньо-ігрову діяльність, проводити різні режимні моменти та дозвілля з дітьми.

Студенти презентували результати своєї роботи у вигляді освітніх проєктів за змістом оновленого Базового компонента дошкільної освіти, представили фото та відео матеріали практики, презентації занять, поділилися враженнями та результатами діяльності.

Пишаємося нашими студентами та бажаємо успішної самореалізації в майбутній професійній діяльності!!!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/