Профорієнтація в педагогічному коледжі м. Одеси

Image0112 квітня 2021 року на факультеті дошкільної педагогіки та психології ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» у форматі on-line була проведена профорієнтаційна зустріч із випускниками комунального закладу «Одеський педагогічний коледж».

Потенційним абітурієнтам презентовано спеціальність 012 Дошкільна освіта та освітні програми (016 Логопедія, 053 Психологія), за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти.

Під час зустрічі Олена Юріївна розповіла про особливості навчання у ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» Завідувачі кафедр – доктор педагогічних наук, професор О. Листопад, доктор педагогічних наук, доцент Л. Березовська, кандидат психологічних наук, доцент О. Бабчук розповіли майбутнім студентам про особливості навчання на спеціальності 012 Дошкільна освіта, можливості працевлаштування та умови вступу на скорочений термін навчання.

Випускники коледжу отримали вичерпні відповіді на важливі для них запитання, що стосуються вимог до складання фахового вступного випробування, вартість та термін навчання, можливості подальшого працевлаштування.

На завершення зустрічі студентам коледжу було продемонстровано відео-ролик про особливості навчання студентів на спеціальності 012 Дошкільна освіта.

Висловлюємо щиру вдячність адміністрації комунального закладу, «Одеський педагогічний коледж» за сприяння в організації on-line конференції та позитивні відгуки про випускників факультету, які працюють викладачами в Одеському педагогічному коледжі.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/