З нагоди Дня слов’янської писемності Всеукраїнським центром болгарської культури було організовано тематичний захід

1

24.05.2021 р. з нагоди Дня слов’янської писемності Всеукраїнським центром болгарської культури було організовано тематичний захід, в якому взяли участь студенти спеціальності 012 Дошкільна освіта 1-4 курсів та викладачі кафедри теорії та методики дошкільної освіти: доктор педагогічних наук Ю. Руденко, кандидат педагогічних наук І. Непомняща, кандидат педагогічних наук А. Просенюк.

Це – день науки та просвіти, який спонукає до відродження та зміцнення слов’янських народів.

Перед присутніми виступили представники консульства Болгарії в Україні, директор Всеукраїнського болгарського центру. Продовжила захід святкова вистава за участю лауреатів міжнародних мистецьких конкурсів.

У концерті взяли участь студенти факультету дошкільної педагогіки і психології Світлана Мураткова та Анна Касса, які декламували вірш Івана Вазова «Рідна мова».

Цей захід пройшов під девізом «Ми - єдина родина». Вкінці культурного дійства всі об’єдналися в традиційному танку «Хоро».

Крім цього, напередодні заходу в приміщенні Всеукраїнського центру болгарської культури студентами було відвідано виставку «Народні ляльки Одещини. Історія та сучасність», на якій було представлено лялькову культуру нашого регіону.

В експозицїї були представлені автентичні та авторські ляльки народних майстринь: Інни Шипілової, Олени Сайдель, Лариси Харченко, дому – музею «Стара кишта» (с. Кубей Болградського району).

Також було представлено ляльки майстрів з різних куточків України: Харківщини, Київщини, Дніпропетровщини, Запоріжжя, Хмельниччини, Одещини.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/